Over Ons

Rosa Mundo heeft een lang teruggaande geschiedenis die ontstaan is in het rozendorp Lottum. In eerste instantie werden er rozen, fruitbomen en sierheesters geteeld, later heeft het bedrijf zich helemaal gespecialiseerd in de rozenteelt van gestekte rozen tot geoculeerde rozen en stamrozen (1 en 2 jarig). Alle producten zijn van een hoogwaardig gecertificeerd niveau. Het sortiment bestaat grotendeels uit licentie rozen van ’s werelds beste uitvinders.

Rosa Mundo heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een Allround rozen leverancier iedereen die iets met rozen van doen heeft kan bij Rosa Mundo terecht, Om klanten te ontzorgen word getracht zoeklijsten zo compleet mogelijk aan te bieden, of het nu gaat om enkele speciale rozen of om grotere partijen Rosa Mundo staat voor iedere klant klaar. En zal ten alle tijden proberen Uw aanvraag compleet te krijgen. Natuurlijk beschikt Rosa Mundo over geconditioneerde ruimtes om uw rozen goed op te slaan en “Just in time” te leveren. Slim produceren / inkopen. Naast de zogenaamde vrije handel worden er voor heel veel klanten rozen op advies geoculeerd. Dit geeft de klant de zekerheid dat er word geproduceerd wat de klant nodig heeft. Vraag en aanbod worden zo perfect op elkaar afgestemd. En dat voorkomt teleurstellingen.

Bedrijfsopvolger Rosa Mundo

komt van buiten de familie

‘Toen ik twaalf jaar was, rende ik hier al rond’, zegt Jeroen Coenders enthousiast. Op 1 juli 2023 heeft hij de rozenkwekerij van Geert Mooren, Rosa Mundo in het Limburgse Meerlo, overgenomen

Lees het hele verhaal op de website ‘Nieuwe Oogst”over de bedrijfsopvolging